Theatervoorstelling Kramp

Theatervoorstelling Kramp

De grote dag is aangebroken. Bloemen, kleren, gasten, ... Het beste is niet goed genoeg voor Dochter. Moeder draaft heen en weer. Vader zoekt die ene foto. Ondertussen schreeuwt de babyfoon om aandacht. Moeder zorgt, Vader zoekt. De Dokter wacht. Maar Vader gaat niet mee. Wat is er toch met Dochter?

Kramp.

Wat met Vader en Moeder zonder Dochter? Waarom uit hij zich niet? Waarom houdt zij zich niet in? Als het leed stopt met het leven, blijft het voor wie leven blijft.

Kramp.

Verdriet is een taal die geen ander begrijpt. Tenzij de Liefde?

Kramp grijpt je naar de keel. Met een ontroerend verhaal over de verscheurende keuze van een negentienjarige dochter, die de ouders helemaal verandert. Laat je meevoeren in een vertoning over ziekte, euthanasie, verdriet, rouw en liefde. Vzw De Dakbroeders presenteert i.s.m. deMens.nu dit toneelstuk in drie bedrijven van auteur en regisseur Felix van den Broeck met Karlijn Sileghem en Kurt Defrancq in de hoofdrollen. 

Tickets via https://www.uitinoostende.be/activiteiten/detail/5729/kramp-theatervoorstelling-met-kurt-defrancq-en-karlijn-sieleghem

Overzicht

Aanvang vrijdag 22-10-2021 20:00
Prijs €16,00
Organisator vzw Dakbroeders met de steun van VLC De Geuzetorre
Inschrijven via https://www.uitinoostende.be/activiteiten/detail/5729/kramp-theatervoorstelling-met-kurt-defrancq-en-karlijn-sieleghem
Locatie CC De Grote Post

VLC De Geuzetorre vzw

 Kazernelaan 1, 8400 Oostende
  059 50 10 40
info@vlcdegeuzetorre.be
 www.vlcdegeuzetorre.be

KBO 0412.094.107
RPR Gent, afdeling Oostende

Bestuur

Voorzitter
Edgard Brunet

Penningmeester
Jeannine Neirynck

Secretaris
Ronny Morlion

Zondagmorgenaperitief

Op zondag is het ontmoetingscentrum open van 10.30 uur to 14.30 uur.
Ideaal voor een gezellige babbel en een drankje!