Door de onzekere situatie waarin we ons vandaag bevinden en het gebrek aan een duidelijk perspectief voor de toekomst is het voor iedereen moeilijk om plannen te maken.Activiteiten

We zien ons dan ook genoodzaakt om alle activiteiten in De Geuzetorre tijdens de komende maanden verder onder voorbehoud te plaatsen tot er nieuwe richtlijnen komen van de overheid.

Secretariaat

Hetzelfde geldt meteen ook voor de openingsuren van het secretariaat. Als de situatie het toelaat kan je opnieuw terecht in de kantoren, in het andere geval houden we de deuren nog even gesloten.
Er is geen telefonische permanentie, maar je kan met vragen steeds terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hopelijk kunnen we gauw beter nieuws brengen en gerichtere info meegeven omtrent onze activiteiten.

Morele dienstverlening

Moreel consulent in het Henri Serruysziekenhuis
Contacteer Conny Verkest, Moreel consulent Henri Serruys ziekenhuis, op het nummer 059 55 52 62 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Moreel consulent in De Geuzetorre
Wens je hulp bij het invullen van je negatieve wilsverklaring of wens je meer informatie over alle mogelijke aspecten van een waardig levenseinde, neem dan contact op met huisvandeMens Brugge op het nummer 050 33 59 75 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens de Corona crisis wordt de dienstverlening gegarandeerd per mail en per telefoon.


Hou het veilig en vooral … hou vol!

Lees meer actuele info in de Fakkelkrant editie maart-april 2021 

cover fakkelkrant maart

VLC De Geuzetorre vzw

 Kazernelaan 1, 8400 Oostende
  059 50 10 40
info@vlcdegeuzetorre.be
 www.vlcdegeuzetorre.be

KBO 0412.094.107
RPR Gent, afdeling Oostende

Bestuur

Voorzitter
Edgard Brunet

Penningmeester
Jeannine Neirynck

Secretaris
Ronny Morlion

Zondagmorgenaperitief

Op zondag is het ontmoetingscentrum open van 10.30 uur to 14.30 uur.
Ideaal voor een gezellige babbel en een drankje!